contact@topcatrecycling.ro
0723827266
Home » Cumpar catalizatoare » Botosani

Cumpar catalizatoare Botosani

Catalizatoarele sunt piese importante montate pe masini, care au rolul de a diminua emisiile toxice, dar care in timp se strica si nu isi mai fac bine treaba. In plus, sunt piese componente cu costuri mari atunci cand trebuie inlocuite si de aceea ar trebui sa le duci pe cele vechi la un centru de reciclare pentru a obtine o parte din banii pentru un nou catalizator. Cumpar catalizatoare Botosani la preturi avantajoase astfel incat fiecare utilizator de masina sa isi poata valorifica in mod corect vechiul catalizator.

Reciclare catalizatoare Botosani

Reciclare catalizatoare autoNe ocupam de reciclare catalizatoare Botosani iar centrul nostru poate primi orice tip de catalizator. Cum poti obtine banii cuveniti pentru catalizatorul tau? Foarte simplu! Urmeaza pasii de mai jos pentru a vedea cat costa catalizatorul pe care vrei sa il vinzi.

  • Identifica seria catalizatorului – vei putea vedea seria doar demontand piesa iar uneori, atunci cand catalizatorul este foarte vechi, este posibil ca seria sa nu mai fie vizibila, caz in care va trebui sa il aduci la noi pentru identitificare.
  • Odata ce ai demontat catalizatorul si ai seria, cauta in calculatorul nostru online introducand datele solicitate, pentru a vedea ce pret poate avea catalizatorul tau.
  • Va trebui sa ne scrii pentru a obtine lista cu preturi astfel incat sa ai o idee generala despre preturile care corespund modelului tau de catalizator.

Ce pret poti obtine pentru catalizatorul pe care il aduci in centrul nostru de reciclare?

cumpar catalizatoareDupa cei ai verificat online, probabil ai deja o idee despre pretul pe care il poti primi pentru catalizatorul tau. In realitate insa, este foarte important sa tii cont de faptul ca acel pret este doar orientativ. Ce inseamna asta? Ca este posibil ca pretul sa scada daca catalizatorul nu mai are tot materialul pretios in interior. De aceea, dupa ce ti-ai facut o idee despre pret, urmatorul pas este sa aduci catalizatorul la evaluat.

Un membru al echipei noastre va verifica modul in care se prezinta catalizatorul, il va cantari si iti va oferi un pret final. Este foarte important de mentionat ca unele catalizatoare nu mai au nici macar o mica parte din materialul care le faceau valoroase si de aceea, este bine sa nu ramai blocat cu pretul pe care l-ai citit in calculator pentru ca acesta se refera la catalizatoarele care au o stare buna din punct de vedere tehnic si toate elementele componente.

De ce sa schimbi catalizatorul la timp?

Este foarte important sa iti schimbi la timp catalizatorul astfel incat sa eviti problemele. In momentul in care catalizatorul tau nu mai functioneaza corespunzator, cea mai mare problema va fi cu noxele care vor polua excesiv mediul. O alta problema la fel de considerabila este faptul ca atunci cand catalizatorul nu mai functioneaza este foarte posibil sa nu treci de inspectiile ITP pentru ca poluezi. De aceea, este bine sa il schimbi la timp, mai ales ca acum poti veni oricand la noi pentru a obtine suma corecta pentru vechiul catalizator, astfel incat sa economisesti in cumpararea unuia nou.

Bulevardul Republicii nr 295, Ploiești 100072

  Program:

Luni -Vineri 09-18

Sambata 09 -15
Duminica  Inchis