Verificare cod catalizator

CURRENT RETAIL PRICES OF CATALYTIC CONVERTERS
(Updated at: 26-05-2024 03:20:01)
(13061 catalytic converters in our database)
PROMOCJA! Zweryfikuj konto w CATALogu i zgarnij 50 EXTRA Tokenów!

Please accept Rules of service to continue.

Show converters with promotion prices by typing "PROMO"!

New!
Get free 10 price checks for register at CATALog - click here
Zobacz legendę oznaczeń w modelach katalizatorów ↓
See other prices

verificare cod catalizatorCatalizatorul mai poarta si numele de convertor catalitic si are rolul de a determina o reactie chimica. In masina, catalizatorul foloseste anumite substante petnru a converti gazele nocive in gaze care sa fie mai putin nocive, inainte ca ele sa fie eliberate in atmosfera. Masurile care se iau in prezent impotriva poluarii sunt drastice si toate aceste substante nu trebuie sa ajunga in aer, drept pentru care, foarte multe vehicule din prezent au catalizatoare. In cazul catalizatoarelor mai vechi, la interior existau bile de ceramica, dar in prezent, ele au o structura de tip fagure in care este montat un catalizator chimic. Toti acesti catalizatori chimic au scopul de a arde gazele complet si produc reactii chimice.

Catalizatorii sunt de obicei metale asa cum este platina, rodiul, paladiul, dar nu ar trebui sa te astepti sa gasesti in interior cantitati mari din aceste materiale, pentru ca sunt utilizate in cantitati destul de mici. Pentru a vedea care sunt cantitatile existente in catalizatorul tau, va trebui sa consulti un catalog online, pe care il vei obtine contactandu-ne.

Evaluare catalizator auto

Pentru evaluarea catalizatorului este necesar sa fie adus la noi. Echipa il va prelua si il va cauta in catalog pentru a determina tipul catalizatorului, tipul de material pretios pe care il contine si cantitatea de material din interior. Ulterior, va fi cantarit pentru a determina daca materialul chiar se afla in interior si se va face o propunere de pret pe care clientul poate sa o accepte sau nu. Evaluarea nu obliga la nimic clientul si acesta se poate razgandi in cazul in care pretul nu i se pare suficient de avantajos.

Daca ai nevoie de evaluare pentru catalizator, noi suntem aici pentru a veni in ajutorul tau. De asemenea, catalizatoarele care sunt la noi, sunt corect evaluate inainte de a fi cumparate sau vandute astfel incat sa nu existe niciun fel de risc. Tine cont de faptul ca pretul unui catalizator poate sa varieze tinand cont de anul in care masina a fost produsa si de modelul masinii sau de brand.

Verificare pret catalizator

Exista si un calculator pret catalizator pe care il poti utiliza pentru a determina pretul catalizatorului pe care vrei sa il reciclezi. Exsta o lista de catalizatoare care te ajuta sa obtii pretul corect pentru catalizatorul pe care vrei sa il vinzi. Pentru ca poti gasi preturile tinand cont de un anumit cod, vom introduce codul in calculatorul de preturi si acolo va aparea exact cat costa catalizatorul pentru reciclare.

Cum afli corect pretul corect al unui catalizator auto?

Pentru a afla care este pretul catalizatorului, ne poti contacta pentru a primi lista de preturi. Dupa ce identifici codul catalizatorului, tot ce trebuie sa faci este sa cauti in lista. In acest mod, vei gasi imediat pretul componentei de care ai nevoie si vei stii ce investitii va trebui sa faci in momentul in care ai nevoie de un catalizator nou. Astfel, lucrurile sunt acum mult mai simple si nu va mai trebui sa cauti tot internetul sau sa intri in multe magazine.

In plus, in cazul in care ai nevoie de evaluari, suntem aici pentru a te ajuta. Daca vrei sa gasesti al noi un catalizator pentru masina ta, indiferent de pretul pe care il primesti la evaluarea vechiului catalizator, este ideal sa il schimbi pe cel vechi, care nu mai functioneaza, cat mai curand. Noxele pe care le emiti in absenta unui catalizator sunt peste limitele normale si asta inseamna ca atunci cand vei trece pe la RAR vei primi o amenda si va trebui sa remediezi problea pentru a obtine talonul inapoi. Nu astepta ITP-ul pentru a schimba catalizatorul inainte pentru ca exista si verificari RAR mobile si in cazul in care esti oprit, sigur iti vor fi evaluate noxele. Daca esti mult peste limita, asta inseamna ca este foarte posibil sa iei amenda sau sa iti fie oprit talonul.

Nu uita ca masina ta se va transforma intr-un poluant constant pentru mediu, ceea ce inseamna ca vei contribui activ la distrugerea planetei si la efectul de sera, in mod complet inutil pentru ca preturile catalizatoarelor din magazinul nostru sunt extrem de avantajoase si vei primi de fiecare data produsele rapid, evaluarile se fac pe loc si lucrezi cu profesionisti.

https://youtu.be/MNntsBb622Ehttps://youtu.be/fCh-l9DJ_TY

“Cele mai corecte preturi pentru catalizatoare auto, cele mai sigure analize.” Elena Balauru

“Recomand! Profesionalism si preturi corecte.” Prica Ramona