Cumpar catalizatoare Gorj

  • Cumparam catalizatoare din toata tara, indiferent de stare sau de cantitate. Gorj – indiferent de locatia in care va aflati puteti sa vindeti catalizatoarele si sa va asigurati ca sunt depozitate corespunzator, protejand mediul inconjurator. Pentru a obtine o oferta de pret, nu trebuie decat sa utilizati pagina noastra de contact si veti putea sa primiti cele mai bune solutii din partea echipei noastre de specialisti.
  • Pentru mai multe informatii despre preturi dar si alte detalii importante apasati aici. Noi cumparam filtre de particule si catalizatoare auto uzate, nefunctionale pentru reciclare, ne deplasam in orasul dumneavoastra in functie de cantitatea de catalizatoare auto pe care o aveti.
  • Reciclarea componentelor auto reprezinta cel mai responsabil lucru pe care il puteti face pentru protejarea mediului inconjurator si numai apeland la centre specializate unde aveti garantia ca sunt depozitate si reciclate in mod responsabil. Apelati cu incredere la noi si de abia asteptam sa colaboram cu dumneavoastra.

Reciclare catalizatoare auto  Gorj .

Catalizatoare auto pentru reciclat  Gorj .

Bulevardul Republicii nr 295, Ploiești 100072

  Program:

Luni -Vineri 09-18

Sambata 09 -15
Duminica  Inchis