contact@topcatrecycling.ro
0723827266
Home » Cumpar catalizatoare » Subaru

Cumpar catalizatoare Subaru

Catalizatorul este acea componenta a masinii care ajuta la diminuarea noxelor deoarece sunt responsabile pentru transformarea gazelor de ardere nocive in unele mai putin nocive pentru mediu, dar si pentru oameni. Firma noastra cumpara si recicleaza catalizatoare de la mai multe branduri auto si astfel va fi mai usor sa obtii o suma importanta pentru momentul in care schimbi vechiul catalizator cu unul nou.

Reciclare catalizatoare Subaru

cumpar catalizatoareNe ocupam cu reciclare catalizatoare Subaru, pentru orice categorie de vehicul si orice an. Pentru a veni in ajutorul tau, avem un calculator de preturi pe care ti-l vom oferi astfel incat sa vezi estimativ cat ar putea costa catalizatorul tau odata ce ajunge la noi. Pentru a se calcula valoarea exacta a catalizatorului va fi nevoie de un laborator bine dotat cu echipamentele specifice domeniului, dar in care sa se afle si persoane specializate in acest domeniu.

Iata pasii pe care ii vom urma pentru a oferi un pret corect pentru catalizatorul tau:

  • Vim identifica ce cod are catalizatorul tau si il vom introduce intr-o baza de date. In functie de producator, codul poate fi inscriptionat in mai multe locuri. Un specialist in domeniu va identifica usor aceasta informatie, dupa ce analizeaza catalizatorul.
  • Pasul doi este reprezentat de scoaterea monolitului ceramic existent in interiorul catalizatorului si de cantarirea lui. Indiferent de starea in care se afla monolitul, pasul acesta nu trebuie sa fie eliminat. Specialistii stiu exact cum sa foloseasca monolitul pentru a se obtine moxul corect pentru analiza.
  • Se verifica monolitul. In timp, acesta se macina, ceea ce inseamna ca piesa componenta trebuie sa fie cantarita. Se va scoate monolitul din interior sis e va cantari. Indiferent de starea pe care o are monolitul, pasul acesta nu se poate elimina. Un specialist din domeniu stie exact cum sa manipuleze monolitul pentru a obtine mixul corect pentru analiza.

Cumpar catalizator de Subaru– cum variaza pretul

Reciclare catalizatoareMonolitul se macina si se va transofrma in praf. Ina cest fel se va cunoaste ca metalele pretioase din interior sunt bine amestecate si se va obtine o valoare concreta dupa analiza. Se face un mix al monolitului si pe baza sa se vor face mai multe teste si analize. In functie de continutul de metla petios din interior se va stabili valoarea pe care o va primi cel care vrea sa vanda.

Se va tine cont e faptul ca pretul final va depinde in totalitate de cotaita la bursa a materialelor pretioase care se afla in catalizator. Daca vrei sa obtii un pret mare pentru catalizator, atunci va trebui sa urmaresti cu mare atentie aceste cotatii pentru metalele respective.

Preturile pentru catalizatoarele auto vor fi stabilite pe baza mai multor criterii importante. In lipsa unei analize corecte si complete, pretul este doar unul estimativ, nicidecum o valoare. De asemenea, se va retine faptul ca valoarea catalizatorului poate varia in functie de criteriile de mai sus. Preturile indicate de calculatoare sunt pentru componentele in stare perfecta sau cat mai buna, dar unele catalizatoare pot sa nu mai aiba nici jumatate din materialul pretios in interior.

Bulevardul Republicii nr 295, Ploiești 100072

  Program:

Luni -Vineri 09-18

Sambata 09 -15
Duminica  Inchis